Return to site

Young Society gaat internationaal!

Door: Leonie Drok

Misschien heb je het al gelezen op onze Facebookpagina, maar Young Society wordt vertegenwoordigd op de Franse conferentie ‘Apathy or Action: Young Europeans Take a Stand!'

In Frankrijk is op dit moment deze driedaagse conferentie aan de gang. Dit jaar wordt de conferentie mede georganiseerd door de organisatie La Ligue de l'enseignement. Dit is een Franse organisatie die zich inzet op het gebied van burgerschap en bevordert toegang tot onderwijs, cultuur, recreatie en sport voor iedereen.

Tijdens deze conferentie komen 150 jongerenactivisten en maatschappelijke organisaties vanuit heel Europa bijeen. Gezamenlijk houden zij zich tijdens de conferentie bezig met jongeren die losgekoppeld worden van de samenleving.

Op de conferentie zullen gesprekken en debatten gehouden worden. Er is een expositie en er zijn bezoeken naar NGO’s (niet-gouvernementele organisaties) gepland. Daarnaast zullen er meerdere workshops zijn die de belangrijkste kwesties van jongeren in Europa onderzoeken en kijken naar voorbeelden van hoe men maatregelen kan nemen om veranderingen in hun eigen gemeenschappen te realiseren.

Er zal tijdens de conferentie ook over Young Society worden gesproken. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een Engelse flyer gemaakt die verspreid zal worden. Zo laten we Europa kennismaken met Young Society en creëren we naamsbekendheid buiten Nederland. 

 

Wie weet wat het ons gaat brengen!

Wil je meer informatie over de conferentie?
Kijk dan op https://volonteurope.eu/event/apathy-or-action/.

Bekijk ook onze nieuwe flyer op onze Facebookpagina

https://www.facebook.com/stichtingYoungSociety/?ref=hl

.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly